Fortæl en ven om denne side
 

Beliggenhed

Lejligheden ligger i hjertet af Patong, som er et af de mest populære turistmål på øen Phuket i Thailand. Og som er en del af lejlighedskomplekset Patong Tower Condominium der med sine mere end 30 etager er den højeste bygning i Phuket. Placeringen er ganske central, da afstanden til strand såvel som forlystelser og indkøbsmuligheder er meget kort.

Først og fremmest er der den direkte og korte vej ned til stranden - enten gennem en af de to sidegader, eller gennem den hyggelige restaurations- og butiksgågade i midten, som byder på lidt af hvert, f.eks.: Gode og billige restauranter - bl.a. den svenske Harry’s Steakhouse & Hotel, massage- og skønhedssaloner, skræddere, vaskeri, supermarked, apotek og mindre stande med velkendte varer af mange slags.

Men vælger man at gå i den modsatte retning, kommer man gennem Patong Resort området, som giver adgang til den anden parallelvej (Song Roi Bee Road), hvor bl.a. det nye store spektakulære indkøbs- og kultur center Jungceylon ligger.

Går man i stedet gennem hotellets pool område, kommer man ud til gaden Soi Patong Resort, som er en sidegade til Bangla Road - den mest kendte af alle gader i Patong, da de fleste forbinder den med et hektisk natteliv.

Sidegaden er kendetegnet ved et større antal skandinaviske restauranter.

patong beach kort